divendres, 10 d’agost del 2007

Buscant a Landau en l'Avinguda de Lenin

Avui es divendres, ahir va ser dia de gran caminada per Moscou, avui he decidit descansar, m'he dutxat i després m'he anat al menjador a menjar. Pasta amb salsitxes, es l'únic que hi quedava a dos quarts de tres. després d'això una estona de internet, i tot seguit hem marxat amb el Piotr cap al carrer avinguda de 6o-let d'octubre. Volia buscar una llibreria, la llibreia nauka, pero finalment no la hem trobada. Aprofitant que hi erem per alli, una zonanova de la ciutat de Moscou que no hi havíem vist, hem fet un volt. i ens hem trobat amb una pizzeria que tenia bona pinta i a mes era barateta, he menjat una pizza amb una ampolla de 2 l de cocacola, els russos fan les coses exageradament grans.

després de sopar, un volt pels voltants i mes tard agafar el metro cap a al residencia, pero abans fem parada al supermercat per comprar queviures i cerveses.

Segurament avui romandre al bar de la residencia, avui i munten una discoteca això ho fan tots els dimarts i divendres.

Demà m'agradaria fer un tom per la ciutat al meu rotllo, per poder fer fotos i deixar-me seduir pels colors i les essències de la capital russa.

Salut i ens veiem