dilluns, 13 d’agost del 2007

Lenin, patria i socialisme

Ahir, 13 de agost era l'aniversari de Fidel Castro, vaig anar a ales classes, després de les classes vaig anara al menjador. Sempre hi vaig a a les tres, encara que no hi hagi ningú es millor, pots menjar amb mes tranquil·litat, l'únic però es que n'has d'agafar les restes que queden, jeje...

Sempre que dino, ho faig amb una professora alemanya d'angles jubilada, que es troba aquí aprenent rus. Pel que puc veure es una persona bastant simpàtica encara que catòlica.

després del dinaret em dirigeixo a l'habitació, i a fer la becaina, em desperto a ales 18h, i em trobo un missatge dÀleksei, quedo amb ell a les 20:30 a una estació de metro, abans d'anar-me'n menjo amb Tom el croat. Finalitzat el berenar, diguem-ho així, marxo amb el metro.


Una vegada em trobo amb l'Aleksei anem al bar Kruzhka, fem unes cervesetes tot parlant de política: marxisme, anarquisme, Rússia, Putin, Txetxènia, bolxevics, minories ètniques... Finalment fem l'última al carrer, i marxo jo cap al sur de la ciutat i ell cap al nord de la ciutat.


Lenin, rodina i socialism

3 comentaris:

Alex ha dit...

no sabía que catolicos no pueden ser simpáticos... me tengo que volver a plantear algunas cosas...

Alex ha dit...

celebrar Castro es como celebrar el "Innombrable" (Franco), Pinochet, Hitler, y hasta Bush (padre e hijo)... eso no se hace.

Oscar Alex Fernandez Mora ha dit...

yo no dije ke celebrar el aniversario de Castro, lo puse komo un dato para empezar el artículo de una menra original y diferente.

salut y anarkia